Înghețată Antica Gelateria Del Corso

Autenticul „gelato italiano” este unul dintre cele mai îndrăgite deserturi din lume, iar Antica Gelateria del Corso este unul dintre cele mai cunoscute branduri la nivel internațional.

Povestea Antica Gelateria del Corso începe într-o cafenea elegantă din Piața Garibaldi, din Parma, Italia, acum mai bine de 120 de ani. Tradiția se păstrează, iar în prezent se folosesc aceleași ingrediente naturale, atent selecționate, pentru a obține adevăratul gelato italian, înghețata cremoasă și rafinată.

Caracteristici principale

  • Rețete tradiționale
  • Numai cu arome naturale, fără coloranți
  • Cu ouă de la păsări crescute în aer liber
  • Ingrediente de origine
  • Sortimente vegane
  • Sortimente pentru copii

Istoricul

Intră și tu în fascinanta lume a gelato-ului autentic italian Antica Gelateria del Corso și îndrăgostește-te de unul dintre cele mai gustoase brand-uri din lume!

Gama Antica Gelateria del Corso

Selecția Antica Gelateria del Corso include în România peste 30 de gusturi – monoporții și rețete originale – dintre care o serie de arome vegane și kid friendly, pentru o experiență completă a gustului.

Servicii asociate

Global Mirex își susține clienții cu o serie largă de servicii asociate produselor Antica Gelateria del Corso, ce include vitrine de prezentare și cărucioare pentru gelato, frigidere verticale sau chioșcuri de gelaterie. În plus, asigurăm sesiuni de training și formare a personalului, precum și materiale de prezentare și comunicare pentru produsele comercializate. Susținem business-urile partenere prin acțiuni de marketing și promovare, menite să crească notorietatea și consumul produselor din locații.

Schedule a meeting

Let’s see how your business can gain through our products and services.

Mihaela Deliu

Business Development
Global Mirex Romania


mihaela.d@globalmirex.it

+40 756 033 303