Despre noi

Global Mirex a fost creată în 2012, din pasiune pentru Made in Italy.

Bucătăria italiană, ca parte a „dietei mediteraneene”, a fost declarată patrimoniu al umanității de către UNESCO, pe 16 noiembrie 2010. Aceasta este o recunoaștere clară a calităților sale, incluzând cunoștințe, competențe, tradiții, simboluri și ritualuri, de la producători la rezultatul muncii lor – produsele culinare italienești.

Miruna Gheordunescu și Razvan Costache sunt cei doi tineri antreprenori care, crezând cu putere în potențialul acestui domeniu, au înființat Global Mirex. În prezent, ei coordonează activitatea companiei în România și Italia.

Echipa Global Mirex este completată cu profesioniști entuziaști, competenți și dedicați, ce oferă în fiecare zi produse premium și consultanță de specialitate.

La Global Mirex dezvoltăm concepte inovatoare de produse și servicii, ce susțin business-urile din domeniul Ho.Re.Ca, fie că este vorba despre o singură locație, de un lanț de restaurante, ori despre coffee shop-uri.

Operăm la cele mai înalte standarde și ne bazăm activitatea pe o structură bine pusă la punct:

  • un depozit pentru produse congelate
  • un depozit pentru produse ambientale
  • un depozit pentru echipamente și consumabile: vitrine și lăzi de congelate, cărucioare pentru gelato, granitoare, espressoare cafea, râșnițe, ciocolatiere, aparate pentru preparat băuturi calde și alte echipamente specializate
  • un atelier dotat cu cele mai noi tehnologii pentru mentenanță și reparații

Partenerii noștri

Ne adresăm segmentului Ho.Re.Ca. și distribuim produsele noastre în:

Ne-au ales pentru calitatea produselor