Înghețată de băut Gran Crema

Înghețata care se bea, precum cea mai rafinată cafea, este nelipsită în momentele de relaxare sau cand ai nevoie de un plus de energie. Un produs creat de către Antica Gelateria del Corso, Gran Crema îmbină aroma distinctă a cafelei cu caracterul cremos al gustosului gelato Made in Italy.

Povestea Antica Gelateria del Corso începe într-o cafenea elegantă din Piața Garibaldi, din Parma, Italia, acum mai bine de 120 de ani. Tradiția se păstrează, iar în prezent se folosesc aceleași ingrediente naturale, atent selecționate, pentru a obține adevăratul gelato italian, înghețata cremoasă și rafinată.

Caracteristici principale

  • Produs unic pe piață
  • Cremos
  • Gust inconfundabil
  • Ingrediente de origine, cafea arabica și robusta

Istoricul

Intră și tu în fascinanta lume a gelato-ului autentic italian Antica Gelateria del Corso! Bucură-te de atmosfera fascinantă de altădată și îndrăgostește-te de unul dintre cele mai gustoase brand-uri din lume!

Gama Gran Crema

Pe piața locală, GranCrema este disponibilă în două arome:

Servicii asociate

Alături de sortimentele de Gran Crema, Global Mirex oferă o serie largă de servicii asociate ce include granitoare în comodat, sesiuni de training și formare a personalului, precum și materiale de prezentare și comunicare pentru produsele comercializate. Susținem business-urile partenere prin acțiuni de marketing și promovare, menite să crească notorietatea și consumul produselor din locații.

Programează o întâlnire

Hai să descoperim împreună cum poate beneficia afacerea ta de pe urma produselor și serviciilor pe care le oferim.

Mihaela Deliu

Business Development
Global Mirex România


mihaela.d@globalmirex.it

+40 756 033 303