Specialități D’Amico Italia

Legume și cereale, măsline, preparate din pește – gama completă pentru o dietă mediteraneană autentică!

D’Amico a pornit în 1968 ca un business de familie, bazându-se pe un produs cheie: Anchois de pe Coasta Amalfi. 50 de ani mai târziu, specialitățile D’Amico sunt pe mesele de familie din întreaga lume, fiind sinonimul calitații italiene.

D’Amico se remarcă prin standarde ridicate de calitate în procese și servicii, selecție atentă a materiilor prime, căutarea constantă de produse noi și metode inovatoare de procesare, sisteme de producție avansate tehnologic si atenția la teritoriu și mediul inconjurator.

Brandul propune o selecție largă de produse, pentru toate gusturile, de la legume și cereale atent selecționate la sosuri din roșii proaspete și diferite tipuri de măsline italiene. Gama este completată cu nenumărate tipuri de legume în ulei de măsline sau de floarea soarelui.

Caracteristici principale

  • Gamă variată de produse
  • Ingrediente de cea mai bună calitate
  • Rețete originale
  • Produse ideale pentru orice tip de dietă

Servicii asociate

Clienții Global Mirex primesc și o serie de servicii asociate acestui produs – aparate profesionale în comodat, precum și sesiuni de training pentru barmani sau baristas. Acțiunile constante de marketing și promovare derulate de către Global Mirex ajută la creșterea notorietății brandului și încurajarea consumului.

Programează o întâlnire

Hai să descoperim împreună cum poate beneficia afacerea ta de pe urma produselor și serviciilor pe care le oferim.

Mihaela Deliu

Business Development
Global Mirex România


mihaela.d@globalmirex.it

+40 756 033 303