Aceto Balsamico Toschi Vignola

Gustul subtil ce aduce o notă savuroasă oricărui preparat cu origini italienești vine din Modena și poartă semnătura lui Gino Toschi!

Giancarlo și Lanfranco Toschi au creat acest business de familie în 1945, în Modena, iar oțetul balsamic de Modena este unul dintre produsele cheie ale companiei. Recunoscut în 2009 de către Uniunea Europeană ca produs cu origine protejată, aceto balsamico de Modena este produs printr-un mix de must de struguri concentrat, învechit cel puțin 10 ani. Micro-climatul din dealurile Modenei, materiile prime atent selecționate și maturarea în butoaie de stejar Slavonia oferă oțetului aroma de neegalat.

Caracteristici principale

  • Oțetul balsamic este obținut dintr-un mix de must de struguri și otet de vin, în procente variabile.
  • Ingrediente de origine controlată, din Modena,
  • Proces de producție certificat IGP si DOP
  • Excelent raport calitate – preț
  • Diferite formate de ambalare disponibile

Istoricul

Toschi Aceto este produs și acum după rețete tradiționale de sute de ani. Gino Toschi are secretele sale pe care e însă pregătit să le împărtășească cu orice iubitor al bucătăriei italiene!

Gama Toschi

Oțetul balsamic Toschi este disponibil în România în următoarele formate: 500 ml, 1 litru, 5 litri.

Gemma Nera, oțet balsamic nobil obținut integral din must de vin, este un produs rafinat, concentrat, dens și cu un gust dulceag. Prezentat într-o sticlă elegantă de 250 ml, Gemma Nera are multiple utilizări: ornarea platourilor de brânzeturi, salate, sosuri pentru carne si pește.

Servicii asociate

Clienții Global Mirex primesc și o serie de servicii asociate acestei game de produse, precum oliviere de prezentare si servire.

Programează o întâlnire

Hai să descoperim împreună cum poate beneficia afacerea ta de pe urma produselor și serviciilor pe care le oferim.

Mihaela Deliu

Business Development
Global Mirex România


mihaela.d@globalmirex.it

+40 756 033 303