Produsul

 

Din vechiul (dar foarte modernul) „Atelier al Oțetului Toschi” s-au nascut două produse: Aceto Balsamico Tradițional de Modena IGP, cu marca Gino Toschi  si Aceto Balsamico Traditional de Modena DOP.

Cel cu marca IGP Gino Toschi este format din cinci linii diferite, pentru toate exigentele gustului și ale artei culinare, fiind obținut cu o străveche și științifică metodologie.

Gemma Nera (Nestemata Neagră) Toschi este produsul de TOP, exponențial al liniei Modena IGP. El se formează prin îngermănarea unor produși naturali simpli, precum mustul fiert și oțetul din vin, fără adaos de caramel. Rezultatul e nu numai un ingredient, ci și un condiment care reprezintă o adevărată experiență senzorială. Un parfum cu puternică personalitate, cu o culoare închisă, cu o strălucire intensă, însoțesc o savoare densă și persistentă la nivelul palatului.

 

Strategia

Global Mirex a realizat un meticulos studiu al pieței din Turcia și o atentă cercetare a celor mai buni potențiali parteneri de business, reușind să promoveze firma Toschi  în portofoliul de clienți al celui mai mare distribuitor turc pe segmentul Ho.re.ca, colosul g2m.

g2m este firma care, acum 32 de ani, a dat primul impuls sectorului distributiei la nivelul industrial în domeniul Ho.re.ca. Mai puternic, după atâția ani de experiență matură a scuccesului, acționează ca un veritabil „trend setter” și un referențial (benchmark) al calității și standardului în servicii. Cu o paletă de peste 10.000 de articole g2m este în măsură să satisfacă nevoile oricărui operator în sector și, nu din întâmplare, este partenerul marilor firme ale distribuției mondiale.

Parteneriatul între Toschi și g2m, realizat mulțumită consultanței strategice asigurată de Global Mirex, a fost anunțat cu ocazia Târgului dedicat „Food Service”, promovat de g2m la sfârșitul lunii martie 2014.