Produsul

Cea mai fină pulpă de roșii, pe care Sterilton o distribuie în diferite variante se obține prin prelucrarea celor mai bune tomate, care sunt trecute prin site speciale și selecționate în scopul creării unui produs cu densitate uniformă, plăcut palatului și care conservă toată savoarea roșiilor proaspete.

Această pulpă fină rezultată este un produs care substituie roșiile decojite utilizate în mod obisnuit dar, în plus, oferind aceeași prospețime este gata pentru a fi folosită cu un randament mai bun în bucătărie. Este excelentă și un plus în prepararea pizzei.

 

Strategia

Pentru o mai bună promovare a pulpei fine de rosii Steriltom pe piața românească, Global Mirex a organizat un seminar de informare și formare cu departamentul de vânzări al unuia din cei mai mari distribuitori din țară, Agroalim. De altfel, cu aceasta, Global Mirex a instaurat o colaborare de succes încă de la începutul anului 2013.

Agroalim s-a născut ca o firmă de tip familial în 1991, dar, cu o bună viziune de perspectivă, a prevăzut, înaintea altora, creșterea cererii în piața produselor agroalimentare, care începea să se manifeste după căderea regimului comunist. De atunci, Agroalim a crescut foarte rapid, astfel încât gigantul american Smithfield Foods o achiziționează în proprietatea sa, în anul 2009.

Astăzi, Agroalim oferă și o gamă completă de produse congelate, pe care le distribuie în principalele orașe din România.

Cu Agroalim, Global Mirex a organizat deci, un seminar și cu participarea unuia dintre cei  mai talentați „chef” italieni, Giovanni Cinquepalmi, care a creat pentru participanți un meniu personalizat, în rolul de protagonist fiind pulpa fină de tomate, în multiplele sale utilizări.

În acord toatal cu „modus operandi” al firmei Global Mirex, atentă la contextul economic și cultural unde acționează, virtuosul Chef Giovanni Cinquepalmi a avut grijă de oaspeții săi, oferindu-le preparate legate de tradiția culinară a românilor fără insa să neglijeze tușeul de italienitate, sinonim al delicateței și simplității savuroase a felurilor de mâncare.

Rezultatele nu au întârziat să apară, cu o creștere a cererii de pulpă fină de tomate, din partea agenților prezenți la seminar, dar și a colegilor care doar au simțit parfumul...