Produsul

GranCrema este crema rece de la Antica Gelateria del Corso (Grupul Nestle) pozitionata super-premium.

100% Made in Italy si produsa la Parma, GranCrema a cucerit si inimile romanilor devenind una din cele mai cautate tentatii ale gustului.

 

Stategia

Acest rezultat excelent a fost posibil datorita perfectei sinergii cu Nestle care a permis o strategie de comunicare conform liniilor directoare ale firmei mame, dar declinata de Global Mirex in completa autonomie in functie de specificul pietii locale. 

 

Lansarea produsului s-a realizat printr-un cocktail party intr-o locatie de top a capitalei: au fost prezenti peste 400 invitati, lideri de opinie, vip-uri, reprezentanti importanti ai mediului politic, de afaceri, social, ai lumii academice, culturale si artistice.

Succesul a fost ilustrat in mass-media si datorita prezentei  la cocktail a circa o suta de ziaristi, redactori de specialitate, operatori TV, fotografi.

Vedeta TV numarul 1 in Romania, Mihaela Radulescu a fost amfitrioana seratei si a intretinut cu farmec si stil oaspetii degustand in compania lor GranCrema.

Catrinel Marlon, actrita si topmodel international, (cu importante campanii in palmares cum ar fi Armani Intimo, Fiat 500, etc) este imaginea pe care Global Mirex a ales-o pentru campania de publicitate realizata la Venetia de faimosul fotograf italian Settimio Benedusi.

GranCrema a devenit si pentru Catrinel rasfatul preferat. Ea a marturisit acest lucru in timpul evenimentului cand i-a salutat pe oaspeti in direct de pe aeroportul din Los Angeles, unde fusese chemata pentru a turna un film la Hollywood.

Rezultatele sunt surprinzatoare si pozitive: Global Mirex a reusit sa furnizeze GranCrema din primul an in peste 100 din cele mai prestigioase baruri si restaurante din Bucuresti si din marile orase ale Romaniei..

In capitala, GranCrema se regaseste in peste 80%din sectorul Ho.Re.Ca de lux si premium.

GranCrema este un produs de exceptie despre care se vorbeste si despre care va continua sa se vorbeasca.